Kundfakturor

Att fakturera sina kunder och få betalt är naturligtvis ett viktigt moment för alla företag. Vi kan erbjuda flera smidiga lösningar för att skriva ut kundfakturor. Du sparar mycket pengar genom att använda ett fakturaprogram som är integrerat i

BL Administration är ett lokalt installerat Windows-program som sparar bokföringen i molnet, och därför kan ha flera användare som sitter på olika platser. Nu kan du även skapa kundfakturor direkt i din webbläsare. Perfekt om du vill skriva ut eller skicka fakturorna som PDF och samtidigt få dem bokförda.

Fortnox Faktura är helt integrerat i Fortnox Bokföring . Artikelnummer som läggs upp i programmet kopplas till olika intäktskonton och momssatser. ROT- och RUT-avdrag hanteras samtidigt och förbereds för att ansöka hos Skatteverket när sådan tjänster faktureras. Kunduppgifter hämtas automatiskt med sökning på namn eller organisationsnummer så att adress och andra uppgifter stämmer. Programmet är också integrerat med Nox Finans, som hjälper dig att få in betalningarna från kunderna på ett smidigt sätt.

Autogiro och E-faktura är andra intressanta möjligheter för att få betalt i tid och med minsta möjliga ansträngning. Självklart finns de integrerade i programmen.

efaktura