Löpande bokföring

Vi sköter den löpande bokföringen och tar hand om skattedeklarationerna. Eftersom vi arbetar i molnbaserade program kan du få tillgång till din bokföring och gå in i siffrorna när som helst. Du kan också koppla andra system och programmoduler till bokföringen, så att dagskassor, kundfakturor m m bokförs automatiskt.

cloud

Att bokföringen ligger i “molnet” betyder också att allt säkerhetskopieras och skyddas av proffs på området, och inte är beroende av någon enskild dator hos oss.

Den arbetsgång vi är bekvämast med är att verifikationerna levereras till oss en gång per månad, även om momsen ska redovisas kvartalsvis. Då har vi hela tiden möjlighet att stämma av och efterlysa eventuella saknade kvitton. Vi jämnar också ut arbetsbelastningen och det i sin tur gör att vi kan ge dig bättre service till ett rimligt pris.

Digital Leverans

Allra bäst är det om du kan leverera dina underlag digitalt. Med en app som installeras i telefonen eller en e-postadress i din skanner kan du enkelt överföra allt i digital form. Vi hjälper dig att hitta en bra lösning.

Rapportering

Även vår återrapportering till dig kan skötas digitalt. Vi använder system som kan integreras med bokföringen så att de uppdateras i realtid så snart en bokföringsperiod är klar. Du kan jämföra med tidigare år, mot budget och även få en överblick på hur snabbt dina kunder har betalat sina fakturor.