Kundfakturor

Att fakturera sina kunder och få betalt är naturligtvis ett viktigt moment för alla företag. Vi kan erbjuda flera smidiga lösningar för att skriva ut kundfakturor.

BL Fakturering är en del i BL Administration och kan enkelt integreras med bokföringen. Finns i olika varianter från 79 kr/mån.

Digitala Företaget är en app för mobila enheter, men också en webbtjänst. Ingår i våra fastprisavtal och du skickar alla fakturor med e-mail.

Fortnox Faktura är helt integrerat i Fortnox Bokföring och sparar därför tid. Artikelnummer som läggs upp i programmet kopplas till olika intäktskonton och momssatser. ROT- och RUT-avdrag hanteras samtidigt och förbereds för att ansöka hos Skatteverket när sådan tjänster faktureras. Kunduppgifter hämtas automatiskt med sökning på namn eller organisationsnummer så att adress och andra uppgifter stämmer. Programmet är också integrerat med Nox Finans, som hjälper dig att få in betalningarna från kunderna på ett smidigt sätt.

Autogiro och E-faktura är andra intressanta möjligheter för att få betalt i tid och med minsta möjliga ansträngning. Självklart finns de integrerade i programmen.

efaktura