Fast pris

BOKFÖRING TILL FAST PRIS

Det vanligaste sättet att ta betalt för bokföring är genom att man debiterar en viss summa per arbetstimme. Problemet med den prismodellen är att kunden inte vet i förväg vad det kommer att kosta.

Därför kan vi erbjuda bokföring till fast pris – vilket priset är beror naturligtvis på företagets storlek och verksamhet. För att beräkna priset utgår vi från din omsättning, antal anställda o s v:

Exempel 1 (Small):

Pris: 695 kr/månad + 199 kr systemkostnad (bokslut ingår inte)

Exempel 2 (Medium):

Pris: 2 195 kr/månad
Systemkostnad 199 kr/mån

Exempel 3:

Pris: 4 995 kr/månad Systemkostnad: 199 kr/månad

Systemkostnaden gäller din tillgång till tjänster i kundportalen Slipp Plus, där du skapar dina kundfakturor, laddar upp kvitton och andra underlag samt ser en uppdaterad ekonomiöversikt.  Även mobilappen Slipp Plus ingår med samma funktioner. Du kan också se dina lönebesked och attestera leverantörsfakturor i Slipp Plus. Mer information finns på slipp.se.

Förutsättningar för fast pris:

All gammal bokföring måste vara avstämd och i god ordning (vi kan göra det mot timdebitering när uppdraget inleds). Materialet lämnas digital till oss i god tid. Kundfakturor skapas i det program vi anvisar. Uträkning av löner och semesterdagar o s v ingår inte, men vi kan sköta de delarna som en tilläggstjänst. Vi förbehåller oss rätten att justera priset om förutsättningarna ändras. 

Tilläggstjänster:

Bokslut, årsredovisning (AB) och inkomstdeklaration ingår i paketen Medium och Large. Om du väljer paketet Small får du ett fast pris för bokslutet. 

Vi kan hjälpa till med inskanning av underlag mot timdebitering.